Munay-Ki Ibiza 2019

Munay-Ki

Ervaar een spirituele Munay-Ki retreat met de 9 inwijdingen, afgewisseld met wandelingen, yoga sessies en een bijzondere excursie op Ibiza!

7 t/m 14 oktober 2019 (max. 6 personen) 

Munay-Ki is er op gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde en het besef dat we een zijn.

Click here for English version

Wat is Munay-Ki?

Munay-Ki zorgt voor een grote schoonmaak in ons totale energielichaam. Dit is een verzameling van alles wat we zijn en wat we hebben meegemaakt. Door dit energieveld schoon te maken kunnen we het verleden loslaten en ons klaarmaken voor de tijd die komen gaat.

Met  elke inwijding open je een nieuwe deur in je proces van versnelde evolutie naar bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en naar wie en wat je bent. Naar passie om je ware bestemming te kunnen manifesteren en volledig in harmonie te kunnen leven en telkens dichter bij het bewustzijn van eenheid te komen.

Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 energetische inwijdingen of rites. Deze zijn afkomstig van de Q’ero, een volk dat hoog in de Andes leeft en rechtstreeks afstamt van de Inca’s.

Wat is het doel van Munay-Ki?

De nieuwe wereld is een feit. Op 21-12-2012 zijn we in het gouden tijdperk terecht gekomen (Inca jaartelling). We zullen nu gebruik moeten leren maken van de mogelijkheden die ons geboden worden om deze nieuwe wereld vorm te gaan geven. Munay-Ki is er op gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde en het besef dat we een zijn.

Wat gaat Munay-Ki voor mij betekenen?

Draaiboek Munay-Ki Ibiza Retreat (PDF)

Het gaat om een nieuwe kijk, een nieuwe levensfilosofie. Wij reiken jou de zaadjes aan, nu is het aan jou om te gaan oogsten! Laat de Goddelijke vonk in het diepst van je wezen ontwaken!

Munay-Ki laat je in contact komen met:

 • Heelheid
 • Harmonie
 • Begrip
 • Liefde
 • Vrijheid
 • Inzicht
 • Kracht
 • Transformatie 

Het is een reis op weg naar wie je in wezen bent en een reis weg van de illusie van afgescheidenheid, terug naar het bewustzijn van eenheid.

NB je ontvangt de Munay-Ki inwijdingen gratis (zoals wereldwijd afgesproken) je betaalt alleen voor de diensten van ons en voor je verblijf, maaltijden etc.

Investering Munay-Ki retreat Ibiza:

7-daagse workshop + Verblijf (excl. vlucht) 

 • 7-daagse Munay-Ki workshop
 • Maaltijden (NB niet alle maaltijden zijn inclusief - vraag naar de Voorwaarden)
 • elke dag een uur yoga onder leiding van een ervaren docente
 • Verblijf in gedeelde kamer
 • Betoverende wandelingen en een excursie naar Casita Verde (ecologische leefgemeenschap)

€ 1195.-        (er zijn nog twee plekken vrij - stand per 6 augustus)

Hoe anderen de Munay-Ki Retreat op Ibiza hebben ervaren:

Recensie 1

Lees alle recensies op Facebook

Vrijblijvend contact met Wolf Rappard

Ik ben Wolf Rappard (1954), NLP trainer, schrijver, fysiotherapeut. Ik heb altijd al een brede belangstelling gehad voor spirituele ontwikkeling. Mijn Munay-Ki ervaringen heb ik opgedaan in België (Melle) bij Paul Liekens en MyrIam van Acker. Van deze mensen heb ik mijn 9 inwijdingen gekregen.

Wolf Rappard

Momenteel volg ik een opleiding tot Sjamaan in de Incatraditie. Eerder heb ik al een traject gevolgd bij Definest in Almere in het Kern sjamanisme. Sinds 2016 organiseer ik Retreats om deze inwijdingen zelf door te geven op Ibiza. Maartje Albert (ervaren Yogadocente) zal de Yogasessies en de catering verzorgen. De Retreats vinden plaats in een villa met zwembad op dit prachtige eiland. Deze villa is de uitvalsbasis voor onze activiteiten gedurende deze week.

Contact via telefoon of Skype

Ik kan me goed voorstellen dat je graag even persoonlijk contact met mij zou willen, voordat je een besluit neemt. Ik sta je graag te woord via een telefoon of Skype gesprek, om mijn ervaring met jou te delen en jouw vragen te beantwoorden.

Let op: Houd er rekening mee dat er plek is voor max. 6 personen. 

Vul hieronder jouw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op (binnen 24 uur).

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.