Illuminatie (K’anchaq)

 

Een belangrijk onderdeel van een Q’ero healing is de Illuminatie. Er wordt gebruik gemaakt van licht tijdens de uitvoering van deze healing. In sjamanistische tradities is dit een zeer belangrijk onderdeel.Dit licht is afkomstig uit de kosmos ( van de zon, de maan en de bliksem) en wordt door de sjamaan aangeroepen en via de chakra’s gekanaliseerd. 

Deze healing is enorm krachtig alsof je energetisch lichaam wordt gereinigd door een enorme waterstroom. Tijdens de uitvoering van deze healing wordt er ook een verbinding gemaakt met Pachamama (Moeder aarde) zodat de overtollige energie (Hucha) weg kan stromen en diep de aarde in kan gaan.Door dit proces zorgt de sjamaan ervoor dat zuivere energie (Sami) naar het energielichaam toe kan stromen en onzuivere energie (Hucha) kan afvloeien.  

In het algemeen maakt de Illuminatie onderdeel uit van een combinatie van healingmethoden waarover de sjamaan beschikt.Doorgaans zal de Illuminatie voorafgegaan worden door een grondige reiniging. Hiervoor wordt de Hucha rumi gebruikt.  

Door die grondige reiniging kan de Illuminatie beter zijn werk doen en diep doordringen zodat niet zelden het lichaam begint te schokken en trillen door de spanning die wordt losgelaten en de energie die wordt toegevoegd.Zo kunnen imprints die diep in het energetisch lichaam zijn geworteld worden ontdaan van hun lading zodat het licht van de ziel weer kan gaan schijnen.  

Tijdens een Illuminatie worden de ziel en de meridianen verlicht waardoor er weer ruimte wordt gecreëerd in het fysieke lichaam en je van binnen weer kunt ademen en het licht in alle tempels van je lichaam kunt laten komen.  

Een Illuminatie verlicht je bron (innerlijk kind) en is eigenlijk altijd onderdeel van een uitgebreide behandelsessie.

 

 

 

 

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.