Sami healing

Sami healing (Samin chackuy) 

Je zou een Sami healing de basishealing uit het Inca sjamanisme kunnen noemen. Het is wellicht de belangrijkste techniek die een Pampamesayoq (priester, genezer die is opgeleid in de Andestraditie en een verbinding heeft met zijn lineage van paqo’s in Peru) kan uitvoeren. 

Als je zelf deze opleiding zou gaan volgen is dit de eerste techniek die je leert. 

Het is van groot belang dat je leert je eigen energieveld en dat van anderen schoon te houden. 

Op een geavanceerde manier je energielichaam opschonen, daar zorgt deze Samin chackuy voor met behulp van frequenties van de kosmos. 

Tijdens deze healing maak je contact met de vier zonnen uit de Inca kosmologie.

 Deze healing bestaat uit vijf stappen:  

   1. allereerst wordt Hucha (zware energie) uit je drie energiecentra getrokken. Deze centra bevinden  zich in je buik (Llankay), hart (Munay) en voorhoofd (Yachay)

   2. Daarna wordt er verbinding met de zon gelegd. De frequentie die hier wordt gebruikt opent de ziel en zorgt voor een regen van Sami die van bovenaf je energielichaam in stroomt.

   3. De volgende stap is een verbinding leggen met Venus. De frequentie hiervan opent de poorten van de botten en het beenmerg in het fysieke lichaam en worden zo van energie voorzien.

   4. Hierna wordt een verbinding gelegd met Orion wat de poorten van onze bloedvaten opent zodat het bloed van zuurstof wordt voorzien en entiteiten en zware energie wordt verzocht het lichaam te verlaten. Dit alles voor een gezond en sterk bloedsysteem.

   5. Tot slot wordt Mercurius aangeroepen en wordt de Sami direct van boven in de drie hoofdcentra van energie (Llankay, Munay en Yachay) geleid zodat het daar kan integreren.

    Het uiteindelijke effect is dat heel ons energielichaam van Sami wordt voorzien en weer gaat stralen als nooit tevoren.

 
Deze healing lijkt op het opschonen van de chakra’s maar is vele malen krachtiger. Het is verstandig deze healing dagelijks te doen aan het begin van de dag (je kunt het ook bij jezelf doen als je de stappen eenmaal weet) en neemt niet veel meer tijd dan zo’n 15 minuten.Je kunt deze healing niet alleen bij mensen maar ook bij dieren doen en werkt verrassend krachtig bij iemand die uitgeblust is.Je zult verbaasd zijn hoe krachtig en simpel deze healingmethode is

 

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.