Hucha rumi (Hucha limpia)

  

In het Inca sjamanisme is de Hucha rumi healing bedoeld om zware energie uit het energetisch lichaam te verwijderen. Inca sjamanen kennen lichte (zuivere) energie, ook wel Sami genoemd en zware (onzuivere) energie, die we Hucha noemen. Tijdens deze healing wordt gebruik gemaakt van twee donkergekleurde stenen die in het water hebben gelegen (rivier, beek, zee) deze stenen worden door de sjamaan gebruikt om zware energie af te voeren naar Pachamama (Moeder aarde) 

Je kunt ook smudgen met een veer waarbij de rook de zware energie transformeert. Dit kan onderdeel zijn van het healingproces maar het belangrijkst is het activeren van de twee stenen die als het ware als magneten werken om deze zware energieën te verwijderen Met de Hucha rumi ben je in staat om imprints uit dit of een vorig leven te verwijderen. Imprints zijn gebeurtenissen die zware energie achter hebben gelaten in je energetisch lichaam.  

In de Q’ero gemeenschap wordt deze healing elke maand uitgevoerd. Het idee hierachter is dat imprints na verloop van tijd (meer dan een jaar) naar binnen kunnen gaan en dan lastiger te verwijderen zijn.  

Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in je leven kan deze healing voor een krachtige impuls zorgen. Je containers van hucha, emoties en nectar worden door de Hucha rumi geactiveerd en opgeschoond.  

Je wordt ook verbonden met de vier windrichtingen (organiserende principes): condor, slang, poema en kolibrie wat voor een krachtig effect kan zorgen.  

Hucha rumi voorkomt dat er projecties van anderen, trauma’s en nare gebeurtenissen zich vast kunnen zetten en zich ontwikkelen tot ziektes in het fysieke lichaam. 

Huch rumi is als een douche voor ons energetische lichaam en dient dikwijls als voorbereiding op een Illuminatie of Soul retrieval ( verwijderen van entiteiten)

 

 

 

 

 

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.