Heling met spiritueel licht

Bij Heling met Spiritueel licht leer je een helingsmethode waarbij de heling niet voortkomt vanuit wat je doet, maar vanuit wie je wordt door middel van transfiguratie. Deze helingsmethode is al zo oud als het begin der tijden want licht is immers onze essentiële natuur.

De kracht van spiritueel licht transformeert. Er zijn genoeg verhalen bekend over wonderbaarlijke genezingen waarbij transfiguratie werd gebruikt door de meest bekende leraren en genezers. Zoals sjamanen, mystici en helers van verschillende spirituele tradities al eeuwenlang hebben gedaan, hebben ook wij het vermogen om ziektes, trauma's en milieuverontreiniging te transformeren. Het is wie wij worden, het stralende licht dat wij zijn, dat de wereld doet veranderen en niet wat we doen.

Tijdens het beoefenen van deze methode maak je geen gebruik van de wijsheid en kracht van krachtdieren of andere spirituele helpers voor het helende werk maar wordt je zelf de geleider van de helende energie. Deze energie manifesteert zich vrijwel altijd in de vorm van Spiritueel licht.

Als je deze techniek gaat toepassen zal je ervaren dat je transfigureert naar een andere staat van bewustzijn en in die staat straalt er een immense hoeveelheid puur licht of helende energie van jou naar de ontvanger.

In principe kan iedereen deze methode leren. Je kunt het gebruiken voor heling van jezelf en anderen, als aanvulling op of in plaats van andere, meer traditionele sjamanistische helingmethoden.

 

 

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.