Over Wolf Rappard (1954)

Sinds enige jaren bekwaam ik mij in het sjamanisme. Mijn eerste stappen in deze richting heb ik gedaan bij Definest in Almere waar ik een modulaire training heb gevolgd in het Kernsjamanisme. Momenteel volg ik nog de 3 jarige opleiding Incasjamanisme bij Blue Kachina uit Brummen. Verder ben ik een internationaal gecertificeerde NLP Trainer en Practitioner in de Time Line Therapy, daarnaast ben ik Fysiotherapeut en heb ik een praktijk voor Shockwavetherapie in Stiens.

Ik werk al meer dan 38 jaar in mijn eigen bedrijf in de gezondheidszorg. In 1995 ben ik in contact gekomen met NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en heb de Practitioner, Master Practitioner en de Trainersopleiding gevolgd. Sinds 1998 ben ik werkzaam met NLP als Rappard NLP op het gebied van communicatie-trainingen, zowel bij open inschrijving als in-company. Daarnaast ben ik actief in het begeleiden van personen en het geven van Supervisie en Mental Coaching. Ik maak naast NLP gebruik van de Matrixmethode, Oplossingsgericht werk, Zuiver communiceren en onderdelen uit het Opstellingenwerk ( Familie- en Organisatieopstellingen)

Mijn hele leven al ben ik geïnteresseerd geweest in Spiritualiteit en heb veel gelezen over dit onderwerp in allerlei facetten. Sinds 2014 begeef ik mij op het pad van Inca Sjamanisme en heb ik de Munay-Ki inwijdingen ontvangen van Paul Liekens en Myriam van Acker in België en ben ik in staat om de Munay-Ki inwijdingen door te geven. Inmiddels kan ik ook de Nusta Karpay inwijdingen doorgeven en healingen uitvoeren met behulp van diverse technieken uit zowel het Incasjamanisme als het Kernsjamanisme.

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.